Sziasztok!
A karakteralkotásnál pár dolgot hiányoltam:
- Tulajdonságok pontos leírását én nem találtam sehol. Alapvetően pár dologra látom/sejtem hogyan hat, de például egy dalnok/gyógyító/alkimista/kovács esetében vannak nem harci tulajdonságok is. Ezeket hogy befolyásolja?
- Craft AP költség csökkentő hatások – Ezek pontosan milyen tevékenységekre hatnak? Csak műhely? Vagy mesterek háza? Vagy egyéb dolgokra is?
- Faji nevek és elnevezések. Van-e erre kikötés? (Én úgy vélem ebben a legjobb a teljes szabadság, de sokaknak érdemes lenne ezt a Súgóban elhelyezni)
- Mágia bárkinek tanulható? (Ez sem derült ki)
- Mennyi mestersége lehet egy karakternek?
Első körben ezeket hiányoltam, talán jó lenne ezekről valami rövid tájékoztató.
Amúgy nagyon jól átlátható a karakterlap.
Javaslatok és hibák jelentése
Felmerült bennem egy olyan kérdés, hogy van-e lehetőség a későbbiekben kaszt váltásra. Jelen esetben jelenleg Gyógyító vagyok, de a karakter szeretne a papi dolgok felé húzódni és a papi gyógyítást is kitanulni.
Amennyiben úgy gondoljátok, esetleg erre érdemes lehet valamit kitalálni, hogy milyen tudás szinttől, vagy TP ponttól lehet kasztot váltani és hogy s mint.
Akár egy dalnok is lehet tolvajjá, vagy egy alkimista gyógyítóvá stb.
Amennyiben úgy gondoljátok, esetleg erre érdemes lehet valamit kitalálni, hogy milyen tudás szinttől, vagy TP ponttól lehet kasztot váltani és hogy s mint.
Akár egy dalnok is lehet tolvajjá, vagy egy alkimista gyógyítóvá stb.
Itt jelezeheted ha vannak javaslataid, vagy ha hibát találtál a rendszerben, funkciókban.