Zedric, köszi. :)
Karaktert törölni majd úgy lehet, hogy 40+ szint felett megjelenik az Átkelés tevékenység örökös választással, aki a vagyont örökli majd.
Új karakter indításánál, igen — ugyanaz a folyamat, mint az első karakter alkotása. (nem hiba.) További szinteken van a max 4 pont egy tulajdonságra.
Javaslatok és hibák jelentése
Plusz egy karakter: Ez nagyon szuper lett, ki is próbáltam :)
Kérdés: hogyan lehet majd karaktert törölni?
És nem tudom ez hiba-e: de az új karkater kezdésénél viszont sokkal többet enegdett nyomni bármire, mint 4.
Izé a szintváltásos javítást nem tudtam még kipróbálni, de majd meglesem azt is.
Kérdés: hogyan lehet majd karaktert törölni?
És nem tudom ez hiba-e: de az új karkater kezdésénél viszont sokkal többet enegdett nyomni bármire, mint 4.
Izé a szintváltásos javítást nem tudtam még kipróbálni, de majd meglesem azt is.
"Később lesz-e lehetőség több karaktert kezelni egy fiókon?"
Már lehetséges is. :)
Már lehetséges is. :)
Zagar
Mentésenként max +4 / tulajdonság, függetlenül attól, hogy 10 vagy 20 szabad pont vár. Két szint pontja így „beragadt” a stratégiához.
Javítás: a plafon = +4 × (szabad pont ÷ 10)
pl. 20 pont → +8 tulajdonságonként. A szabály ugyanaz marad, csak több el nem osztott szintre skálázódik.
Mentésenként max +4 / tulajdonság, függetlenül attól, hogy 10 vagy 20 szabad pont vár. Két szint pontja így „beragadt” a stratégiához.
Javítás: a plafon = +4 × (szabad pont ÷ 10)
pl. 20 pont → +8 tulajdonságonként. A szabály ugyanaz marad, csak több el nem osztott szintre skálázódik.
Az email beállításokat finomhangoltam. Már kevés eséllyel kell spambe mennie.
Aventhis Fresylla - a belépésben is hiba volt. Elvileg javítva. :)
Amig kevés játékos van, bekapcsoltam, hogy városi tartózkodási helytől függetlenül minden város fórumát és játékterét tudjátok olvasni. De posztolni csak, ha adott városba utazol karaktereddel.
Aventhis Fresylla - a belépésben is hiba volt. Elvileg javítva. :)
Amig kevés játékos van, bekapcsoltam, hogy városi tartózkodási helytől függetlenül minden város fórumát és játékterét tudjátok olvasni. De posztolni csak, ha adott városba utazol karaktereddel.
Módosította: Lojzi (#2) (Admin) · Porhó 3. · 849. · 16:44
Azt el is felejtettem mondani: nekem is a spambe jött meg a megerősítő emailem gmailen.
Exstirpatio Suprarenalis
Kellett volna kapnod emailben értesítést a regisztrációról. (Lehet a spam-be kerult.)
Nem vehetem ki, mert fontos biztonsági eleme a regisztraciónak. (Kesobb megerősítő emailt kap majd a felhasználó.)
Kellett volna kapnod emailben értesítést a regisztrációról. (Lehet a spam-be kerult.)
Nem vehetem ki, mert fontos biztonsági eleme a regisztraciónak. (Kesobb megerősítő emailt kap majd a felhasználó.)
Az email cimunket meg kellett adni regisztracional, de nem kaptunk semmilyen megerosito emailt. Igy felesleges, eleg lenne egy nev es jelszo is :)
Klánok
Ott a vagyonossag teszi majd naggyá a klánokat. Tudnak majd NJK zsoldosokat, katonakat allítani a szolgálatukba, napi bérért, kiképezni őket stb.
Termelni, kereskedni és háborúzni.
Veszély a trónra nézve. ;)
Ott a vagyonossag teszi majd naggyá a klánokat. Tudnak majd NJK zsoldosokat, katonakat allítani a szolgálatukba, napi bérért, kiképezni őket stb.
Termelni, kereskedni és háborúzni.
Veszély a trónra nézve. ;)
Az okés. Talán játéktérre nem is kell, mert oda mindenki ötször átnézi az írását, mielőtt kiposztolja, általában.
Klánok: megnéztem milyen, és jó sok dolgot már most is be lehet állítani, jónak ígérkezik. :)
Klánok: megnéztem milyen, és jó sok dolgot már most is be lehet állítani, jónak ígérkezik. :)
Aventhis köszi, hétfön ránézek. :)
Zagar az bizony gond, ezt mindenképpen oldani fogom.
IC posztoknál a szerkeszthetöseg veszélyes lehet, főként realtime játéknál.
Szerkeszthetőségi idölimit
IC - kicsi, max 1-2 perc.
OOC forumoknál lehet 10 perc is elég lesz. :)
Zagar az bizony gond, ezt mindenképpen oldani fogom.
IC posztoknál a szerkeszthetöseg veszélyes lehet, főként realtime játéknál.
Szerkeszthetőségi idölimit
IC - kicsi, max 1-2 perc.
OOC forumoknál lehet 10 perc is elég lesz. :)
Még egy észrevétel: lehetne olyan funkció, hogy a játékos a saját beírt hozzászólásait tudjat szerkeszteni, mondjuk 30 percig? Sokszor csak rátenyrelek a billentyűzetre, és így most nem tudom javítani, de bátnja a szememet a helyesírási hiba :)
Következő hiba, amit észrevettem:
Egymás után kétszer léptem szintet, és a kettő között nem osztottam el a pontjaimat. Mikor kimentem a karakterlapra, 20 pont várakozott elosztásra, de csak 4-et engedett mindegyikre nyomni külön külön..holott 2x léptem szintet. Ez csak azért baj, mert volt egy stratégiám,a mi most kútba dőlt ezzel :) Pedig ha az első szintlépés után kimegyek, akkor jól tudtam volna elosztani a pontokat. Nem leehtne a jövőben nézni például, hogy mennyi az elosuztható pontja az illetőnek, és uyge 10-et kapunk egy szintlépésssel, tehát elosztani ezzel és akkor kijön hogy háynszor 4-et tudhat elnyomni az illető?
Egymás után kétszer léptem szintet, és a kettő között nem osztottam el a pontjaimat. Mikor kimentem a karakterlapra, 20 pont várakozott elosztásra, de csak 4-et engedett mindegyikre nyomni külön külön..holott 2x léptem szintet. Ez csak azért baj, mert volt egy stratégiám,a mi most kútba dőlt ezzel :) Pedig ha az első szintlépés után kimegyek, akkor jól tudtam volna elosztani a pontokat. Nem leehtne a jövőben nézni például, hogy mennyi az elosuztható pontja az illetőnek, és uyge 10-et kapunk egy szintlépésssel, tehát elosztani ezzel és akkor kijön hogy háynszor 4-et tudhat elnyomni az illető?
Valamiért csak harmadszorra, negyedszerre enged be a játék, pedig nem írok be semmit máshogy és el is van mentve minden belépési adatom. Fura.
Zagar
Igen, lesz rá lehetöseg. Ezert szedtük szét regisztrációkor a usert a karaktertöl, hogy technikailag megvalosithato legyen. :)
Az otlet szuper. ;)
Amig keves PC van valoban jobb otlet lathatova tenni az egesz jatekteret. Hogy olvasni lehessen (igy tudod, hova kell utazz, ha szeretnel jatekhoz csatlakozni.
Hetfon este hazaeerek es bekapcsolom. (Most csak telefon van nalam hetfoig.)
Igen, lesz rá lehetöseg. Ezert szedtük szét regisztrációkor a usert a karaktertöl, hogy technikailag megvalosithato legyen. :)
Az otlet szuper. ;)
Amig keves PC van valoban jobb otlet lathatova tenni az egesz jatekteret. Hogy olvasni lehessen (igy tudod, hova kell utazz, ha szeretnel jatekhoz csatlakozni.
Hetfon este hazaeerek es bekapcsolom. (Most csak telefon van nalam hetfoig.)
Később lesz-e lehetőség több karaktert kezelni egy fiókon? Nekem ez a rendszer nagyon hajaz a régi TK-sra, és abban is utáltam ezt, hogy minden karakterhez külön regisztráció kellett. Ugyanez a bajom a mostani "menő" hufórum, meg társai oldalakkal is. Mondjuk egy limittel, és később ha szeretnél bevételt is, ami fedezi az üzemeltetés költségeit legalább, akkor VIP vásárlással - vagy akárminek nevezhetjük - lehessen bővíteni ezt a limitet. Ezzel a multizósok is boldogok lesznek, meg te is! :)
Másik észrevételem, hogy ez a külön városokra zárás el fogja marni a játékosokat, már most elszeparálva érzem magam. Miért nem lehet látni az egész játékteret? Értem, hogy írni nem lehet, amíg át nem utazok, de attól még olvasgatnék máshol is, ez a lehetőség viszont nem létezik jelenleg. Vagy igen?
Másik észrevételem, hogy ez a külön városokra zárás el fogja marni a játékosokat, már most elszeparálva érzem magam. Miért nem lehet látni az egész játékteret? Értem, hogy írni nem lehet, amíg át nem utazok, de attól még olvasgatnék máshol is, ez a lehetőség viszont nem létezik jelenleg. Vagy igen?
Zagar
Köszi. :) Finomhangoltam a beállításokat, emeltem a limitet. A .json fájlokat törölem, hogy ne ragadjon be senki.
Köszi. :) Finomhangoltam a beállításokat, emeltem a limitet. A .json fájlokat törölem, hogy ne ragadjon be senki.
Request URL
https://www.aharion.eu/characters/check-name?name=Zagar
Request Method
GET
Status Code
429 Too Many Requests
Remote Address
93.184.77.193:443
Referrer Policy
strict-origin-when-cross-origin
cache-control
no-store, no-cache, must-revalidate
content-type
application/json; charset=utf-8
date
Thu, 30 Jul 2026 18:57:21 GMT
expires
Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
pragma
no-cache
server
Apache
Túltoltam a karakternév generálást. Ez lett belőle. Nem tudom hogy IP címet tiltott le, vagy csak tényleg sok volt nekia klikkelgetés és a rate limiter szólt közbe, de a karakterem befejezésé inkognitó ablakban tudtam csak ezután emgoldalni.
https://www.aharion.eu/characters/check-name?name=Zagar
Request Method
GET
Status Code
429 Too Many Requests
Remote Address
93.184.77.193:443
Referrer Policy
strict-origin-when-cross-origin
cache-control
no-store, no-cache, must-revalidate
content-type
application/json; charset=utf-8
date
Thu, 30 Jul 2026 18:57:21 GMT
expires
Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
pragma
no-cache
server
Apache
Túltoltam a karakternév generálást. Ez lett belőle. Nem tudom hogy IP címet tiltott le, vagy csak tényleg sok volt nekia klikkelgetés és a rate limiter szólt közbe, de a karakterem befejezésé inkognitó ablakban tudtam csak ezután emgoldalni.
Még annyival kiegészíteném, hogy Craft AP költség csökkentést a Mesterség szintjei is befolyásolják. Minél nagyobb adott Mesterség szintje, jártassága, annál "olcsóbban" készíthető el egy tárgy.
Módosította: Lojzi (#2) (Admin) · Aranyszél 30. · 849. · 20:34
Aventhis Fresylla
Súgóban keresd Ösvényváltás alatt. (korábban nem volt ott, új tevékenység) :)
Danga
Tulajdonságok - frissítve a súgó
Craft AP költség csökkentő hatások csak a műhelyre vonatkoznak.
Faji nevek és elnevezések - nincs kikötés.
Mágia - még készül. :) (terv: Varázslók Tornya (6 tanulható szint, minden szinten 3-4 varázslat, de az utolsó két szintet csak varázsló kaszt és/vagy faj érheti el.)
Bármennyi mesterség kitanulható. Van pár mesterség, ami viszont kaszthoz van kötve. Pl. Kovács alapjáraton Mester szintig tanulhatja a kovács mesterséget. Ha tolvaj a kaszt, akkor a kovács mesterséget csak halaldó szintig tudja tanulni.
Súgóban keresd Ösvényváltás alatt. (korábban nem volt ott, új tevékenység) :)
Danga
Tulajdonságok - frissítve a súgó
Craft AP költség csökkentő hatások csak a műhelyre vonatkoznak.
Faji nevek és elnevezések - nincs kikötés.
Mágia - még készül. :) (terv: Varázslók Tornya (6 tanulható szint, minden szinten 3-4 varázslat, de az utolsó két szintet csak varázsló kaszt és/vagy faj érheti el.)
Bármennyi mesterség kitanulható. Van pár mesterség, ami viszont kaszthoz van kötve. Pl. Kovács alapjáraton Mester szintig tanulhatja a kovács mesterséget. Ha tolvaj a kaszt, akkor a kovács mesterséget csak halaldó szintig tudja tanulni.
Módosította: Lojzi (#2) (Admin) · Aranyszél 30. · 849. · 20:09