Zagar
Tervben van a Javitóműhely :)
Beköszöntő
Talán én vagyok a dinka, de mit lehet csinálni az elkopott tárgyakkal? Mert azt látom, hogy le tudnám adni a piacon, vagy kidobhatom..megjavítani nem lehet?
Yvonnel Zautlar
Köszönjük és üdvözlünk a játékban. :)
Köszönjük és üdvözlünk a játékban. :)
Sziasztok,
Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, hogy szuper oldalt raktatok össze, mind design, mind világleírás szempontjából. :) Bár az oldalon új vagyok, de ősöreg az FRPG világban és nagyon régóta vágyott már a fogam egy kis klasszikus fantasy világhoz.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, hogy szuper oldalt raktatok össze, mind design, mind világleírás szempontjából. :) Bár az oldalon új vagyok, de ősöreg az FRPG világban és nagyon régóta vágyott már a fogam egy kis klasszikus fantasy világhoz.
Köszönöm, Lojzi :-)
Bronzszem Mogg
Igen, a regi Aharion projekt ujragondolva. Technikailag merfoldekkel elöbbre (Vampirok nelkul) XD és a világ is új köntösben.
Zagar
Jól áll a sál! Üdv nálunk. :)
Igen, a regi Aharion projekt ujragondolva. Technikailag merfoldekkel elöbbre (Vampirok nelkul) XD és a világ is új köntösben.
Zagar
Jól áll a sál! Üdv nálunk. :)
Lett egy szexi sálam, ennek örömére beköszönök. Helló :-)
Sziasztok!
Tegnap deja vu érzésem volt, amikor az FB algoritmusa bedobta a posztot az oldalról. Késő este már be is regisztráltam nézelődtem, de ma délután megtaláltam a gépemen egy Aharion nevű mappát 2013 év elejéről. :D
Jól sejtem, hogy ugyanaz a projekt? :)
Tegnap deja vu érzésem volt, amikor az FB algoritmusa bedobta a posztot az oldalról. Késő este már be is regisztráltam nézelődtem, de ma délután megtaláltam a gépemen egy Aharion nevű mappát 2013 év elejéről. :D
Jól sejtem, hogy ugyanaz a projekt? :)
Sziasztok! Hetfö délutánig nem leszek gépközében. A fejlesztések addig szünetelnek.
Hogy megy eddig? Hogy tetszik a karakter fejlesztése és az eddigi tevékenységek. Mágiarendszer? :)
Hogy megy eddig? Hogy tetszik a karakter fejlesztése és az eddigi tevékenységek. Mágiarendszer? :)
Tekervényes észjárást mindenkinek!
Sok sikert az oldalhoz!
Sok sikert az oldalhoz!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük. Még annyi mindent tervezünk, folyamatosan új és új funkciókkal jövunk. Segitséget nagyon köszönjük hozzá. :)
Nagyon szépen köszönjük. Még annyi mindent tervezünk, folyamatosan új és új funkciókkal jövunk. Segitséget nagyon köszönjük hozzá. :)
Sziasztok! :) Üdv mindenkinek. Elképesztően szuper oldalt és világot sikerült összerakni, minden tiszteletem! :)
Üdv!
Sziasztok! Új vagyok itt
Köszönj be új játékosként.